Поліція перевіряє інформацію про побиття бійця

Поліція перевіряє інформацію про побиття бійця "Торнадо"

Укрінформ
Поліція перевіряє інформацію, поширену інтернеті, про нібито побиття одного з колишніх бійців роти спеціального призначення МВС України "Торнадо", щодо яких триває судовий розгляд.

Про це повідомляє у середу Відділ комунікації поліції Києва.

"У мережі Інтернет з'явилася інформація про побиття людьми у балаклавах інших учасників судового процесу, зокрема "торнадівця" Миколи Цукура. Повідомляємо: за цим фактом проводиться перевірка, результати якої будуть оприлюднені на офіційному веб-сайті поліції Києва", - зазначили у поліції.

На сьогодні на 11:30 призначене чергове судове засідання в Оболонському райсуді у справі бійців "Торнадо". Водночас засідання відкладається на кілька годин через затримку доставки підозрюваних із СІЗО до суду.

Як повідомляв Укрінформ, у вівторок, 16 серпня, засідання суду у справі "торнадівців" було відкладено на 23 серпня у зв'язку з тим, що в одного з обвинувачених на прізвище Гульчук лікарі швидкої допомоги виявили ознаки загострення виразки шлунку. Хворого підозрюваного було госпіталізовано до лікарні швидкої допомоги. В лікарні діагноз не підтвердився, і засідання має відбутися сьогодні, 17 серпня.

12 бійців "Торнадо" утримуються у Лук'янівському СІЗО Києва. За словами головного військового прокурора Анатолія Матіоса, затримані бійці підозрюються у викраденні людей в зоні АТО і тортурах.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-