Суд над «Торнадо» затримується: підозрюваних ще везуть

Суд над «Торнадо» затримується: підозрюваних ще везуть

Укрінформ
Судове засідання у справі екс-співробітників роти "Торнадо" відкладається на декілька годин через затримання доставки підозрюваних із СІЗО до суду.

Про це повідомив в ефірі каналу 112  прокурор у справі "Торнадо" Кравченко.

"Затримка в судовому засіданні через затримку доставки обвинувачених", - сказав він.

Кравченко повідомив, що потерпіла у справі перебуває в суді. Однак вона даватиме покази з іншого приміщення в режимі відео-конференції.

Як повідомляв Укрінформ, Оболонський районний суд міста Київ сьогодні мав розпочати судове засідання у справі екс-співробітників роти "Торнадо", яких підозрюють у скоєнні тяжких злочинів у зоні АТО, об 11:30.

У вівторок 16 серпня засідання суду у справі "торнадівців" було відкладено на 23 серпня у зв'язку з тим, що в одного з обвинувачених на прізвище Гульчук лікарі швидкої допомоги при поверхневому огляді виявили ознаки загострення виразки шлунку. Хворого підозрюваного було госпіталізовано до лікарні швидкої допомоги. В лікарні діагноз не підтвердився і  засідання має відбутись сьогодні, 17 серпня.

12 бійців "Торнадо" утримуються в Лук'янівському СІЗО Києва. За словами головного військового прокурора Анатолія Матіоса, затримані бійці підозрюються у викраденні людей в зоні АТО і тортурах.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-