Рятувальники попереджають про грози по всій країні

Рятувальники попереджають про грози по всій країні

Укрінформ
Сьогодні вночі в багатьох областях України очікуються грози, рятувальники попереджають про те, що потрібно триматися подалі від розлогих дерев, рекламних щитів, ліній електропередач.

Про це напередодні попередила ДСНС.

"За прогнозами Укргідрометцентру, 17 серпня вночі у центральних (крім Вінницької), Одеській, Харківській та Сумській областях, вдень в західній частині місцями грози.

Саме тому ДСНС України закликає громадян дотримуватися елементарних правил безпеки, особливо під час перебування на вулиці. Намагайтеся не ходити попід розлогими деревами, а також тримайтеся подалі від рекламних щитів та ліній електропередач, адже пориви вітру можуть спричинити їх пошкодження.

Особливо обережними варто бути під час грози, адже це природне явище є досить небезпечним і може стати причиною виникнення надзвичайних подій", - зазначають рятувальники.

Також ДСНС попереджує, що 17 серпня внаслідок дощів на річках басейнів Сяну, Дністра (Львівська, Івано-Франківська обл.) та річках Закарпаття очікуються підйоми рівнів води на 0,2-1,0 м. В місцях проходження сильних злив - формування значного місцевого стоку та селевих потоків.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-