Елітний Audi Q7 прокурору Сусу

Елітний Audi Q7 прокурору Сусу "позичила" бабуся – Наші гроші

Фото
Укрінформ
Автівка Audi Q7, на якій їздить прокурор Дмитро Сус, належить 85-річній мешканці Хмельницький Марії Юрчик, котра стала власницею цього кросоверу у червні 2015 р.

Про це передають "Наші гроші". 

"Автівка Audi Q7 з номерами ВХ 9125 ВМ належить мешканці м. Хмельницький Марії Юрчик 1930 р.н. Це засвідчує відповідь з реєстру власників автотранспортних засобів МВС", - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, Марія Іванівна Юрчик є родичкою (імовірно, бабусею) Дмитра Суса, який входить до департаменту ГПУ з розслідування особливо важливих справ у сфері економіки.

"Одна з адрес реєстрації Марії Юрчик – це квартира в м. Хмельницький по вул. Завадського, 5. Цю квартиру вказували як місце проживання батько Дмитра Суса 57-річний Микола Сус, а також 53-річна Людмила Миколаївна Сус (імовірно, мати Дмитра Суса). Квартира належить їй", – зазначається в матеріалі.

Вказується, що наразі Audi Q7, записана на Марію Юрчик, коштує на вторинному ринку $35-40 тис. (875 тис. – 1 млн грн.) Водночас заробітна плата Дмитра Суса в ГПУ, за його словами, становить близько 300 тис. грн/рік.

У 2013 р. Сус заробив в органах прокуратури лише 114 тис. грн. 

Нагадаємо, раніше представники прокуратури передали "Українській правді" фотографії записки, вилученої у співробітників оперативно-технічного управління НАБУ, на якій було вказане прізвище Дмитра Суса та номер Audi Q7.

Інформація про те, що Дмитро Сус користується цим авто, також раніше з’являлася в інтернет-ЗМІ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-