Після обшуків арештували чотирьох офіцерів-прикордонників

Після обшуків арештували чотирьох офіцерів-прикордонників

Укрінформ
Прокуратура оголосила підозру чотирьом офіцерам Чопського прикордонного загону, водночас суд обрав для них запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави.

Про це інформує прес-служба Генпрокуратури, коментуючи інформацію про сьогоднішні обшуки у Державній прикордонній службі  та її підрозділах у Західному регіоні.

"У даному провадженні оголошено підозру за ч. 3 ст. 425 (недбале ставлення до військової служби) КК України чотирьом офіцерам Чопського прикордонного загону та обрано запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою із можливістю внесення застави", - йдеться у повідомленні.

У прокуратурі уточнили, що обшуки були проведені в приміщеннях Державної прикордонної служби України, Центру управління службою Чопського прикордонного загону та Західного регіонального управління ДПС України.

"Вказані слідчі дії за рішенням суду проведені у рамках розслідування кримінального провадження, розпочатого військовою прокуратурою Ужгородського гарнізону за фактами співучасті військових службових осіб Державної прикордонної служби у чисельних незаконних рубках 7663 дерев цінних порід (ясень, дуб, бук) у прикордонній зоні України та їх подальшому збуті за кордон, чим спричинено шкоду державі на орієнтовну суму понад 19 млн грн. Під час проведення обшуків робота Центру управління Службою порушена не була", - зазначили у відомстві.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-