У київському офісі Держприкордонслужби - обшук

У київському офісі Держприкордонслужби - обшук

Укрінформ
В офісі Державної прикордонної служби в Києві у вівторок вранці тривають обшуки у справі про вирізаний ліс на кордоні у Закарпатській області.

Про це повідомив в ефірі "112 Україна" помічник голови Держприкордонслужби - прес-секретар Олег Слободян.

"Зараз проводять обшуки в трьох службових приміщеннях. Наскільки мені відомо, наразі нічого такого, що б говорило про незаконність дій, не знайдено", - сказав Слободян.

За його словами, о 9 год. 30 хв. до адміністрації Державної прикордонної служби увірвалися озброєні люди. Як згодом стало зрозуміло, це були співробітники спецпідрозділу МВС КОРД та департаменту по боротьбі з економічними злочинами, які супроводжували слідчих Головної військової прокуратури.

«Однак в такому шоу ніякої необхідності не було, тому що Державна прикордонна служба сама співпрацює зі слідством. Відповідні матеріали службових розслідувань та матеріали вже давно були надіслані в Генеральну прокуратуру», - сказав він.

Озброєні люди намагалися заблокувати роботу центру управління служби, яки здійснює керування підрозділами, які охороняють державний кордон. «На щастя, їм це не вдалося», - додав він.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-