Перші пішли: у Єдиному держреєстрі з'являються е-декларації

Перші пішли: у Єдиному держреєстрі з'являються е-декларації

Укрінформ
У перший день роботи Єдиного державного реєстру декларацій Національного агентства з питань запобігання корупції зареєстровано шість електронних декларацій про доходи чиновників.

Про це свідчить інформація на сайті НАЗК, повідомляє телеканал "112 Україна". Зокрема, про свої доходи відзвітували завідувач сектору інформаційних технологій Головного управління Державної міграційної служби України в м. Києві Антон Романов, начальник відділу правової та кадрової роботи управління праці та соціального захисту Шевченківської райдержадміністрації Києва Ірина Бовт, директор департаменту міжнародної технічної допомоги та міжнародного співробітництва Львівської облдержадміністрації Поліна Лі, завідувач сектору містобудівного кадастру управління містобудування та архітектури Рівненської ОДА Юрій Мачулянський, начальник управління кадрової роботи Верховного суду України Дмитро Ругаєв та прокурор Коростишівської місцевої прокуратури Житомирської області Марина Кулінська.

Як повідомлялося, в Україні з 00:00 15 серпня запустили систему електронного декларування доходів чиновників, однак без механізму захисту даних. У Національному агентстві з питань запобігання корупції впевнені, що найближчим часом всі недоліки технічного характеру буде виправлено. Разом з тим, Центр протидії корупції та низка народних депутатів вважають, що запуск системи без сертифіката безпеки зробить неможливим притягнення корупціонерів до відповідальності.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-