У Миколаєві чоловіка поранили ножем за критику «майки з Путіним»

У Миколаєві чоловіка поранили ножем за критику «майки з Путіним»

Укрінформ
У Миколаєві чоловік отримав удар ножем за те, що зробив зауваження адміністратору тренажерного залу, який був вдягнений у футболку з зображенням Путіна.

Цю інформацію кореспонденту Укрінформу повідомили у відділі комунікації Головного управління Національної поліції в Миколаївській області.

«До поліції звернувся чоловік, який розповів, що є постійним клієнтом тренажерного залу в бізнес-центрі «Олександрівський». Він сказав, що отримав ножове поранення від адміністратора тренажерного залу за те, що зробив йому зауваженя за носіння футболки з Путіним», - розповіли у поліції.

Там також зазначили, що постраждалий розповів, що уже не раз помічав адміністратора, який ходить в майках із зображеням російських керівників Мєдвєдєва й Путіна та висловлюється на підтримку Росії. А на чергове зауваження клієнта вранці 15 серпня, вихопив із-за барної стійки ніж і намагався ударити. Чоловік підставив руку, тому отримав поранення в кисть. Нападник утік. Нині його шукають.

Ситуацію повідомили в СБУ. Триває розслідування.

Варто зазначити, що бізнес-центр «Олександрівський» знаходиться у центрі міста. Його відвідує велика кількість людей, там проводиться низка громадських заходів та прес-конференцій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-