Чиновник НАБУ попався на

Чиновник НАБУ попався на "підробітку" - СБУ

Укрінформ
Співробітники Служби безпеки України викрили на корупції заступницю начальника одного з відділів Національного антикорупційного бюро, яка незаконно заробляла гроші в іншій організації.

Про це повідомляє СБУ на своєму сайті.

"Правоохоронці встановили, що колишня росіянка отримала українське громадянство у 2002 році, а у 2013-2014 роках працювала в Посольстві України в Москві на відповідальних посадах. Під час роботи в НАБУ чиновниця, отримуючи заробітну плату майже в 40 тисяч гривень та маючи доступ до конфіденційної інформації, тричі підробляла "тренером" на заходах одного з Європейських фондів. Таким чином посадовець порушила вимоги ст. 25 Закону України "Про запобігання корупції" та ч. 2 ст. 13 Закону України "Про Національне антикорупційне бюро України", - йдеться у повідомленні.

За погодженням з Генеральною прокуратурою України, складено протокол про адміністративне правопорушення, пов’язане з корупцією, передбачене ч. 1 ст. 1724 (порушення обмежень щодо сумісництва та суміщення з іншими видами діяльності) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Відповідний протокол направлено для розгляду до Солом’янського районного суду Києва.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-