ГПУ: Забудовник Войцеховський в Україні і співпрацює зі слідством

ГПУ: Забудовник Войцеховський в Україні і співпрацює зі слідством

Укрінформ
Скандальний забудовник Анатолій Войцеховський з України не тікав, перебуває на території держави і співпрацює зі слідством.

Про це написала на своїй сторінці у Facebook прес-секретар Генпрокурора Лариса Сарган.

"Після сплати 14 млн гривень застави бізнесмен і забудовник Анатолій Войцеховський перебуває в межах України та співпрацює за слідством", - зазначила Сарган.

За її словами, слідчий Генпрокуратури після появи інформації від народного депутата Дмитра Білоцерковця спростував інформацію про нібито втечу Войцеховського в Росію.

"Сьогодні о 9-й ранку він (слідчий ГПУ. - Ред.) особисто спілкувався з ним. Генпрокуратура працює", - написала Сарган.

Нагадаємо, нардеп Білоцерковець заявив, що Войцеховський утік до Росії "наступного дня" після того, як Печерський районний суд випустив його під заставу.

За даними слідчих, впродовж 2012-2014 років службові особи групи будівельних компаній під керівництвом Войцеховського самовільно у Києві зайняли 42 земельні ділянки і незаконно розпочали на них будівництво житлових та офісно-торгово-житлових комплексів. Генеральна прокуратура заявляла, що Войцеховському інкримінують ухилення від сплати податків на суму 12,5 мільйона гривень, створення організованої злочинної групи, самовільне захоплення землі в Києві та привласнення коштів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-