Старшого інспектора поліції спіймали на хабарі від продавця солодкої вати

Старшого інспектора поліції спіймали на хабарі від продавця солодкої вати

Укрінформ
Правоохоронці взяли на гарячому 31-річного старшого інспектора поліції, який отримав від громадянина три тисячі гривень за неперешкоджання його підприємницькій діяльності.

Цю інформацію повідомили у відділі комунікації Головного управління Національної поліції в Миколаївській області.

«12 серпня оперуповноважені Управління внутрішньої безпеки спільно з ГУНП в Миколаївській області та обласною прокуратурою викрили 31-річного старшого інспектора поліції. Правоохоронець отримав від громадянина три тисячі гривень за вирішення питання про непритягнення його до адміністративної відповідальності та неперешкоджання його підприємницькій діяльності», - йдеться у повідомленні.

Розпочато кримінальне провадження за ч.3 ст.368 Кримінального кодексу України «Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою», що карається позбавленням волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади до трьох років, з конфіскацією майна.

Гроші, отримані у якості неправомірної вигоди, вилучені. Триває розслідування та службова перевірка.

З неофіційних джерел стало відомо, що йдеться про одного з дільничних інспекторів міста Миколаєва, який вимагав хабар від продавців солодкої вати, якою ті торгували на головній вулиці міста – Соборній.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-