Прокуратура обшукує Асоціацію міжнародних перевізників

Прокуратура обшукує Асоціацію міжнародних перевізників

Укрінформ
У зв'язку з розслідуванням кримінального провадження щодо легалізації доходів, отриманих злочинним шляхом, прокуратура Київської області проводить обшуки в офісі АсМАП і страховій компанії "Перша".

Про це повідомляє прес-служба Прокуратури Київської області.

"Сьогодні, 12 серпня, працівники Прокуратури Київської області спільно зі співробітниками СБУ проводять обшуки на підставі ухвали суду в офісі Асоціації міжнародних автомобільних перевізників України і страховій компанії "Перша", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що слідчі дії одночасно проводяться і за місцем проживання керівництва цих компаній.

Обшуки проводяться у рамках розслідування кримінального провадження, за матеріалами Держфінмоніторингу про легалізацію доходів, отриманих злочинним шляхом, розпочатого за ч. 2 ст. 364-1 (зловживання повноваженнями службовою особою юридичної особи приватного права незалежно від організаційно-правової форми) та за ч. 2 ст. 364 (зловживання владою або службовим становищем) КК України.

 Під час здійснення обшуків правоохоронними органами виявлено та вилучено грошові кошти, документи та інші речі, які мають суттєве значення для розслідування вказаного кримінального провадження.

Триває досудове слідство.

Фото: ГПУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-