Синоптики на п'ятницю обіцяють дощі

Синоптики на п'ятницю обіцяють дощі

Укрінформ
У п'ятницю в Україні очікуються складні погодні умови: дощі, зливи, місцями прогримлять грози.

Про це повідомляє Gismeteo.

"У п'ятницю, 12 серпня, в Україні очікуються складні погодні умови: у північних і центральних областях встановиться похмура погода, пройдуть дощі, у Вінницькій, Житомирській, Київській і Чернігівській областях - зливи, на сході і півдні країни, а також місцями на заході, прогнозуються невеликі дощі і мінлива хмарність. Місцями прогримлять грози", - зазначається в повідомленні.

Повідомляється, що опадів не передбачається лише у Волинській, Закарпатській, Львівській, Рівненській, Тернопільській, Луганській і Миколаївській областях.

У західних, північних і центральних областях температура повітря вночі становитиме +11...+14 градусів, за винятком Сумської і Полтавської областей, де стовпчики термометрів досягнуть позначок +16...+18 градусів, вдень стане холодніше до +18...+21  градусів, окрім Кіровоградської, Сумської, Черкаської областей (+22...+23 градусів) і Полтавщини (+27 градусів).

На півдні і сході України збережеться спека. Вночі стовпчики термометрів варіюватимуться в межах +17...+22  градусів, вдень повітря прогріється до +31...+34  градусів, окрім Одеської області (+24  градуси).

У Києві встановиться похмура і дощовита погода, уранці очікується сильний дощ. Температура повітря протягом доби становитиме +13...+18 градусів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-