Порошенко доручив привести в посилену боєготовність військові підрозділи

Порошенко доручив привести в посилену боєготовність військові підрозділи

Укрінформ
Президент Петро Порошенко провів нараду з силовиками й МЗС і дав доручення доручив привести в посилену бойову готовність військові підрозділи на лінії розмежування та на адмінмежі з Кримом.

Про це Глава держави повідомив в Тwitter.

"Доручив привести в посилену бойову готовність всі підрозділи в районах адмінкордону з АРК та по всій лінії зіткнення на Донбасі", - написав він.

Перед цим Порошенко також повідомив: "Провів нараду з керівництвом силових структур і МЗС".

Як повідомляв Укрінформ, 10 вересня президент РФ Володимир Путін заявив, що керівники України "перейшли до практики терору", коментуючи таким чином повідомлення ФСБ, яка звинуватила українську розвідку в підготовці теракту в Криму.

Офіційний представник Генштабу Збройних сил України Владислав Селезньов назвав цю заяву ФСБ провокацією.

Міністерство оборони України спростувало інформацію, поширену ФСБ, про участь підрозділів Головного управління розвідки МОУ в диверсійній діяльності на території тимчасово окупованої АР Крим та назвало її спробою РФ відвернути увагу місцевого населення і світової спільноти від перетворення півострова на ізольовану військову базу.

Секретар РНБО Олександр Турчинов зазначив, що заява ФСБ про те, що Україна нібито готувала теракт у Криму, є брехнею і ще одним елементом гібридної війни проти нашої країни.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-