Айдарівці вирішили збирати допомогу для сімей загиблих побратимів

Айдарівці вирішили збирати допомогу для сімей загиблих побратимів

Укрінформ
Ветерани батальйону "Айдар" спільно з автопатрулем "Майдан" організували передачу матеріальної допомоги дружинам загиблих героїв - учасників АТО.

Про це розповів ветеран батальйону "Айдар" Аркадій Романенко на прес-конференції в Укрінформі.

"У нас війна на Донбасі, частина території окупована. Багато людей взяли до рук зброю і пішли добровольцями, вони відстояли територію проти однієї із найсильніших армій світу. Ці люди і є справжніми патріотами та героями. Але, на жаль, держава нині не звертає достатньо уваги на ті проблеми, які є. Це 117 осіб лише з нашого батальйону, у яких навіть немає житла. І сім’ї цих героїв залишилися один на один зі своїми проблемами. У міру можливостей та появи якихось проблем ми намагаємося їх вирішувати. Ми не боги, у нас немає банків, ми робимо це своїми силами, бо нам образливо, що сім'я людини, з якою ти був на фронті, залишається заручником своїх проблем", - сказав він.

Так, за словами Романенка, лише з батальйону "Айдар" за час участі в АТО загинули 300 бійців. Він висловив переконання, що діти цих героїв - це майбутнє України, тож їх треба підтримувати.

"Тому гріш нам ціна, якщо ми не будемо їм допомагати. Спасибі автопатрулю "Майдан", що він відгукнувся на наше прохання, та й наші побратими зібрали дещо, ми хочемо надати цим сім’ям допомогу, тим самим показуючи, що треба одне одного підтримувати", - наголосив ветеран батальйону "Айдар".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-