Аварія у Києві: без гарячої води - більше 2 тисяч будинків

Аварія у Києві: без гарячої води - більше 2 тисяч будинків

Укрінформ
У Києві внаслідок пошкоджень, планових ремонтів та гідравлічних випробувань тепломереж 2196 будинків, що перебувають на балансі ПАТ "Київенерго", залишаються без гарячого водопостачання.

Про це повідомляє прес-служба компанії станом на 9 серпня.

«Станом на сьогодні у Києві внаслідок пошкоджень, планових ремонтів та гідравлічних випробувань тепломереж тимчасово без гарячого водопостачання залишаються 2196 споживачів. За минулу добу ПАТ «Київенерго» усунуло 43 пошкодження, що дозволило відновити гаряче водопостачання 268 споживачам», - йдеться у повідомленні.

Оперативне усунення пошкоджень та відновлення гарячого водопостачання ускладнюється нестачею матеріалів та палива внаслідок блокування рахунків компанії через штрафні санкції за вже сплачені газові борги.

Як нагадали в компанії, у зв'язку з критичною ситуацією у вітчизняній теплоенергетиці, до якої призвели неврегульовані взаємовідносини теплових підприємств з НАК «Нафтогаз України» у питанні погашення штрафних санкцій за газові борги, Верховна Рада України ухвалила закон про реструктуризацію заборгованості теплокомуненерго. Зараз він перебуває на розгляді у Президента України.

На час ухвалення закону постачальники Київенерго почали відновлювати відвантаження необхідних матеріалів та обладнання для ремонтних робіт та підготовки Києва до опалювального сезону.

У компанії наголосили, що роблять усе можливе, щоб прискорити ліквідацію наслідків аварій тепломереж та відновлення гарячого водопостачання, а також надолужити процес підготовки міста до опалювального сезону.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-