Справа Шеремета: поліція проводить службову перевірку Трояна

Справа Шеремета: поліція проводить службову перевірку Трояна

Відео
Укрінформ
У суботу, 6 серпня, голова Нацполіції Хатія Деканоідзе доручила провести перевірку інформації, яка була розповсюджена на деяких інтернет-ресурсах, щодо нібито причетності Вадима Трояна до організації незаконного спостереження за журналістами.

Про це повідомив перший заступник Голови Національної поліції України – начальник кримінальної поліції Вадим Троян, передає прес-служба МВС. 

«Відразу після повернення з відпустки я написав рапорт на ім’я голови Національної поліції України з проханням провести службову перевірку щодо інформації про начебто мою причетність до організації незаконного відеоспостереження. Це був мій обов’язок як керівника кримінальної поліції України», – зазначив Троян.

За його словами, у Національній поліції України не проводяться жодні незаконні дії щодо журналістів та спостереження за ними.

Троян повідомив, що Голова Національної поліції задовольнила його прохання й ініціювала проведення службової перевірки.

«Я думаю, що перевірка покаже звідки пішов цей «фейк» та на чиє «замовлення». Комусь було зручно це зробити у момент моєї відсутності», – додав керівник кримінальної поліції України.

Нагадаємо, раніше у МВС повідомляли, що інформація щодо нібито причетності першого заступника Голови Національної поліції України - начальника кримінальної поліції Вадима Трояна до організації незаконного спостереження за журналістами, високопосадовцями та керівництвом Нацполіції не відповідає дійсності, вводить в оману суспільство та розповсюджується з метою негативно вплинути на репутацію Вадима Трояна та систему Національної поліції України в цілому.

Раніше на ряді сайтів з'явилася інформація про те, що Троян нібито організував стеження за Павлом Шереметом. Також ці видання повідомляли, що Троян нібито стежив за головою Нацполіціі Хатією Деканоідзе.

Фото: Радіо Свобода

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-