Слідство поки не встановило особи підозрюваних у вбивстві Шеремета

Слідство поки не встановило особи підозрюваних у вбивстві Шеремета

Укрінформ
Слідство у справі вбивства журналіста Павла Шеремета поки не встановило підозрюваних осіб, яких зафіксували камери відеоспостереження біля будинку, де проживав Шеремет.

Про це в четвер під час брифінгу в Києві заявив процесуальний прокурор-заступник начальника відділу Генпрокуратури України Андрій Шевченко, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Вчора вже було розповсюджено скріншот відповідних осіб. Якщо ви бачили, особа чоловічої статі має характерну ознаку, це так звана "іспанська бородка". Він доволі міцної статури, за експертними досліженнями його зріст складає не більше 175 сантиметрів, десь 168-175 сантиметрів зріст чоловіка. Жінка близько на 5 сантиметрів нижча від нього, зріст жінки орієнтовно 163-168 сантиметрів. На цей час їхні особи ще не встановлені", - сказав він.

За словами начальника департамента кримінального розшуку Нацполіції України Дмитра Головіна, підозрювана особа жіночої статі мала "певну ходу, статуру, скоріше всього займалась спортом". Щодо особи чоловічої статі Головін повідомив, що той має "щільну статуру, скоріше всього займався боротьбою або важкою атлетикою і має своєрідну ходу".

Водночас він підкреслив, що вони не ховали свої обличчя, можливо тому, що не місцеві, або це особи, які "не побоювались в подальшому за наслідки скоєного злочину".

Головін також повідомив, що можливо у цих двох підозрюваних були спільники. "Можливо вони були не вдвох, ми це також не відкидаємо", - наголосив він.

Фото: УП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-