Вбиство Шеремета: слідство вивчає записи понад 150 відеокамер

Вбиство Шеремета: слідство вивчає записи понад 150 відеокамер

Укрінформ
Слідство у справі вбивства журналіста Павла Шеремета вилучило понад 150 камер відеоспостереження, для вивчення й аналізу пересування підозрюваних у вбивстві.

Про це на брифінгу в Києві заявив начальник департаменту кримінального розшуку Нацполіції України Дмитро Головін, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"На сьогодні вилучено понад 150 камер. Не все відео оброблене. Понад 140 терабайт інформації, це дуже великий обсяг, ми працюємо, мої оперативники та група слідчих працюють і вдень, і вночі просто для того, щоб хоч би проглянути цю інформацію, проаналізувати й зробити відповідні висновки", - сказав Головін.

Журналістам продемонстрували частину відеозаписів із камер спостереження, на яких видно, як двоє підозрюваних жіночої та чоловічої статі рухалися до місця проживання Шеремета. Пізніше видно, як жінка сіла біля автомобіля Subaru, що слідство розцінює як момент закладення вибухівки.

"Видно, як особа жіночої статі з пакетом сідає біля автомобіля, на якому пересувався Павло Шеремет, і протягом деякого часу знаходиться біля автомобіля. Є підстави вважати, що саме в цей час було здійснено закладення вибухового пристрою", - зазначив процесуальний прокурор Андрій Шевченко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-