Суд на два мільйони зменшив заставу

Суд на два мільйони зменшив заставу "бурштиновому мафіозі"

Укрінформ
Апеляційний суд міста Києва зменшив суму застави затриманому у ході спецоперації «Бурштин» Анатолію Смолянцю з 5 до 3 млн грн.

Про це повідомляє прес-служба Апеляційного суду міста Києва.

"3 серпня 2016 року колегія суддів судової палати з розгляду кримінальних справ Апеляційного суду міста Києва розглянула апеляційні скарги, подані стороною захисту на ухвалу слідчого судді Голосіївського районного суду міста Києва від 06 липня 2016 року, якою до підозрюваного Смолянця А.М. застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком до 01 вересня 2016 року із визначенням розміру застави, що становить 5 000 000 грн.

За результатами апеляційного розгляду колегія суддів судової палати з розгляду кримінальних справ Апеляційного суду міста Києва постановила ... застосувати до підозрюваного Смолянця А.М. запобіжний захід у вигляді тримання під вартою до 01 вересня 2016 року та визначити заставу як альтернативний запобіжний захід у розмірі 3 000 000 грн", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що повний текст ухвали буде проголошено 5 серпня 2016 року об 11 год. 20 хв.

Анатолій Смолянець, інформує прес-служба суду, підозрюється у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 4 ст. 368 «Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою» Кримінального кодексу України.

За даними ЗМІ, Смолянець обіймав керівні посади у системі МВС Рівненської області.

Як повідомляв Укрінформ, 4 липня в Рівному співробітники СБУ спільно з прокуратурою та поліцією викрили «бурштинову мафію» з діючих та колишніх правоохоронців. Були затримані керівники та учасники організованого угруповання, яке «очолювали» заступник прокурора Рівненської області, підполковник контррозвідки місцевого управління СБУ та два колишніх начальники районних відділів поліції. П'ятий організатор - місцевий мешканець, який контролював роботу бригад копачів бурштину, забезпечував зберігання та накопичення «сонячного каменю». Операцією керували безпосередньо на місці голова СБУ Василь Грицак та генеральний прокурор України Юрій Луценко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-