Онищенко дав НАБУ свою лондонську адресу - адвокат

Онищенко дав НАБУ свою лондонську адресу - адвокат

Укрінформ
Нардеп Олександр Онищенко виїхав у Лондон і повідомив до НАБУ свою нинішню адресу, а також координати своїх британських юридичних радників.

Про це заявив каналу "112 Україна" адвокат нардепа Віктор Петруненко.

"Він (Онищенко - ред.) через своїх представників належним чином повідомив слідство про дві речі. По-перше, вказав адресу свого легального перебування, яка зареєстрована у відповідних службах Британії. А також вказав повні дані своїх британських юридичних радників. Є питання - звертайтеся. Суворо за процедурою, яка ідеально прописана у відповідному "міжнародному розділі" нашого КПК. По-друге, він вкотре наполягає, що готовий дати будь-які свідчення в рамках розслідування так званої "газової справи", - стверджує адвокат.

За його словами, Онищенко в Лондоні ні від кого не ховається.

"Олександр Онищенко абсолютно легально перебуває в Лондоні. Він не ховається в якихось підвалах або на прихованих квартирах, його телефон загальнодоступний, адреса проживання відома, з ним легко спілкуються журналісти, в тому числі й українські. Більш того, процесуально - за посередництвом англійської юрисдикції - він готовий брати участь у всіх етапах слідства", - запевняє Петруненко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-