Президент: Наші десантники в фонтанах не купаються

Президент: Наші десантники в фонтанах не купаються

Укрінформ
У День Високомобільних десантних військ українські десантники не в фонтанах купаються, а Батьківщину захищають.

Про це заявив Президент України Петро Порошенко під час брифінгу після урочистих заходів на базі Навчального центру ВДВ ЗСУ у Житомирі з нагоди Дня Високомобільних десантних військ, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Наше свято відрізняється тим, що наші десантники не у фонтанах купаються, а Батьківщину захищають", - сказав Президент.

Порошенко також розповів про програми співпраці з Великою Британією, США, а також польськими, литовськими та канадськими партнерами, у рамках яких готують українських військових.

"Сьогодні тут знаходиться рота британських інструкторів, яка має абсолютно чіткий у плані завдань по підготовці українських десантників курс, вони передають свій досвід, і я можу сказати, що навчаються і нашому досвіду гібридної війни і перемог, які здобули українські десантні бригади у війні 2014-2016 років", - зауважив він.

Глава держави подякував партнерам за міцну співпрацю, яка закладена в усі оборонні документи України. "І ми на сьогоднішній день уже бачимо, що рівень підготовки українських десантників і українських військовослужбовців є кардинально інший", - наголосив Президент.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-