Справа ОПЗ: першого заступника Коболєва перевели під домашній арешт

Справа ОПЗ: першого заступника Коболєва перевели під домашній арешт

Укрінформ
Підозрюваного у розкраданні коштів Одеського припортового заводу голову наглядової ради підприємства Сергія Перелому перевели під домашній арешт.

Таке рішення ухвалив сьогодні Апеляційний суд міста Київ, повідомляє прес-служба суду.

«За результатами апеляційного розгляду колегія суддів судової палати з розгляду кримінальних справ Апеляційного суду міста Київ постановила: апеляційну скаргу прокурора залишити без задоволення; апеляційну скаргу захисників, які діють в інтересах підозрюваного Переломи С.В., - задовольнити частково; застосувати до Переломи С.В. запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту, заборонивши останньому залишати місце свого проживання цілодобово», - йдеться у повідомленні.

Строк дії ухвали суд визначив до 9 вересня 2016 року.

Підозрюваний Перелома має з'являтися на кожну вимогу детективів Національного антикорупційного бюро, суду чи іншого органу державної влади; повідомляти детектива, прокурора чи суд про зміну свого місця проживання. Він зобов'язаний не відлучатися з населеного пункту, в якому зареєстрований, проживає чи перебуває, без дозволу детектива, прокурора або суду. Переломі також доведеться здати на зберігання до НАБУ свій паспорт для виїзду за кордон, інші документи, що дають право на виїзд з України і в'їзд в Україну. Крім того, першому заступнику голови правління "Нафтогазу "України" доведеться носити електронний засіб контролю.

Повний текст ухвали буде проголошено 4 серпня 2016 року.

Нагадаємо, першого заступника голови "Нафтогазу України" Сергія Перелому і першого заступника голови ПАТ "ОПЗ" Миколу Щурикова було затримано 14 липня у справі про розтрату коштів Одеського припортового заводу.

Перелома підозрюється у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 5 ст. 191 («Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем») Кримінального кодексу України.

17 липня Солом'янський райсуд Києва взяв під варту Перелому строком до 9 вересня з альтернативою внесення застави 80 мільйонів гривень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-