Саакашвілі одружив перші пари у цілодобовій

Саакашвілі одружив перші пари у цілодобовій "Шлюбній світлиці"

Відео
Укрінформ
Поряд із будівлею Одеської облдержадміністрації відкрилася "Шлюбна світлиця", де реєстрація одружень відбувається в день подачі заяви.

Першими зареєстрували тут свій шлюб Павло і Юлія Кузьминчуки. Їх привітав з оформленням подружніх взаємин голова ОДА Міхеїл Саакашвілі, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Поздоровляю з реєстрацією законного шлюбу, зичу щастя, здоров'я, кохання", - зазначив Саакашвілі.

За словами губернатора, оформлення подружніх взаємин у "Шлюбній світлиці" триватиме до осінніх холодів, а потім реєстрацію шлюбів здійснюватимуть у Центрі адміністративних послуг.

"Будівля "Шлюбної світлиці" тимчасова - така, що її може, як кажуть, вітром здути. Звісно, можна було звести таку ж споруду, як у Батумі, що коштує кілька мільйонів доларів. Але в Одеської області таких грошей немає - на що вистачило грошей, те й побудували", - каже Саакашвілі.

Загалом він виступив у ролі весільного реєстратора тричі - запрошував молодят до розпису, після якого всім парам дарував квіти та вручав сертифікати на пральну машину.

Оформлення шлюбу можливе навіть уночі. "Сьогодні о другій годині ночі я був присутній на першому нічному одруженні в Україні. Футбольний суддя-одесит міжнародної категорії Віталій Годулян розписався зі своєю нареченою Ольгою Нечаєвою. Пара вже реєструвала їх шлюб у Лас-Вегасі, але формальності не дозволили їх союзу бути визнаним в Україні", - повідомив губернатор на своїй сторінці у Facebook.

Нагадаємо, що будівництво "Шлюбної світлиці" розпочалося 23 липня, після схвалення Кабінетом Міністрів пілотного проекту, згідно з яким у п'ятьох обласних центрах України, в тому числі й Одесі, стало можливо зареєструвати шлюб протягом одного дня.

Фото: Думская

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-