З Талліна повернулися резервісти ЗСУ, які пройшли поглиблений курс іноземних мов

З Талліна повернулися резервісти ЗСУ, які пройшли поглиблений курс іноземних мов

Укрінформ
Резервісти Збройних сил України, які пройшли поглиблений курс навчання з англійської та французької мови в Таллінні, повернулися додому.

Про це повідомляє Міністерство оборони України.

"В Україну повернулась група резервістів Збройних сил України, які навчалися на поглибленому курсі з англійської та французької мов у столиці Естонії Таллінні", - йдеться у повідомленні.

Крім того, для підвищення мотивації проходження служби в резерві ЗСУ, за пропозицією військового представництва Місії України при НАТО, було організовано участь українських резервістів у семінарі для офіцерів запасу у Празі (Республіка Чехія). Такі семінари регулярно проводяться Міжнародною асоціацією офіцерів резерву.

Зазначається також, що керівництво асоціації запропонувало українській стороні подати заявку на членство в цій організації, яка об’єднує резервістів країн-членів та партнерів НАТО.

Участь у таких заходах дає можливість резервістам ЗС України отримати знання іноземних мов, вивчити досвід європейських країн із впровадження служби в резерві, налагодити співпрацю між резервістами ЗС України та країн-членів і партнерів НАТО.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-