Діти учасників АТО поїхали до Данії на відпочинок

Діти учасників АТО поїхали до Данії на відпочинок

Укрінформ
Діти з 12 областей України, батьки яких загинули або зазнали поранення в зоні АТО, вирушили зі Львова на відпочинок до Данії.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомили у ГО «Допомога дітям героїв».

«60 хлопчиків та дівчаток, батьки яких загинули або отримали поранення в зоні АТО, вирушили на відпочинок до Данії. На збірний пункт у Львові вони прибули із 12 областей України», - зазначила волонтер Ольга Бабійчук.

За її словами, у Данії діти відпочиватимуть два тижні. Вони побувають у містах Ольборг, Ікаст та в столиці Данії - Копенгагені.

Як зазначила волонтер, дітям від 9 до 12 років. Майже половина із них залишилися без батька  через війну на сході України. Тата однієї дитини вважають зниклим безвісти, батьки решти отримали важкі поранення. Усі діти – вихідці із незаможних родин.

Супроводжують дітей семеро дорослих, серед яких медики та педагоги. Молодші діти проживатимуть у сім’ях вихідців з України та небайдужих данців. Старші будуть жити в готелі.

У програмі поїздки для молодших дітей передбачені атракціони, зоо- та аквапарки, Леголенд. Для старших - екскурсії столицею, відвідини музеїв та профорієнтаційних семінарів.

Гроші на поїздку дали українська діаспора в Данії та данські спонсори.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-