Японія закупить для України медобладнання на $5 мільйонів

Японія закупить для України медобладнання на $5 мільйонів

Укрінформ
Японія планує закупити для українських лікарень спеціальне медичне обладнання на загальну суму 5 млн доларів США.

Як повідомляє прес-служба Міністерства охорони здоров'я, сьогодні відбулася зустріч заступника Міністра Романа Ілика з представниками Посольства Японії в Україні та JICS з питань реалізації гранту на закупівлю спеціального обладнання для українських медичних закладів за кошти Уряду Японії.

«Проект здійснюється на виконання домовленостей між Урядом України та Урядом Японії та має на меті закупівлю та поставку спеціального медичного обладнання до ряду закладів охорони здоров'я Києва та областей (Харківської, Дніпровської, Запорізької) на загальну суму 5 млн дол. США», - зауважили в МОЗ.

За даними Міністерства, місія JICS пробуде в Україні до 8 серпня. Протягом цього часу спільно з представниками МОЗ японська сторона має намір відвідати заклади охорони здоров'я та оцінити технічні можливості для встановлення обладнання, фіналізувати перелік закладів та необхідного медичного обладнання, яке потрібно закупити, деталізувати умови проведення закупівель.

Відповідний протокол щодо узгодження умов та процедур закупівлі спеціального медичного обладнання між МОЗ України та Посольством Японії планується підписати за результатами роботи місії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-