До суду дійшла справа

До суду дійшла справа "тітушки", пов'язаного з Жиліним

Укрінформ
Управління спецрозслідувань Генеральної прокуратури направила до суду обвинувальний акт щодо одного так званих "тітушок".

Про це інформує прес-служба відомства.

"Завершено розслідування кримінального провадження за підозрою одного з так званих "тітушок" у пособництві незаконному позбавленню волі потерпілого, якого 21.01.2014 поблизу станції метро "Петрівка" викрали та незаконно утримували, застосовуючи насильство та спричиняючи моральні страждання", - зазначили в прокуратурі.

Поряд з цим доведена незаконна діяльність обвинуваченого у сфері незаконного обігу особливо небезпечних наркотичних речовин, пов’язана з їх збутом.

29 липня 2016 обвинувальний акт у вчиненні вказаних кримінальних правопорушень направлено до Деснянського районного суду міста Києва.

Як повідомлялося, за результатами розслідування кримінальних проваджень за фактами нападів так званих "тітушок" на учасників акцій протесту та окремих громадян, викрадення активістів та катувань, у тому числі вчинених представниками угруповання "Оплот" під керівництвом Жиліна Є.В., повідомлено про підозру 9 цивільним особам, так званим "тітушкам", з яких п'ятеро перебувають у розшуку, трьох засуджено до позбавлення та обмеження волі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-