Держкомтелерадіо допоможе волонтерам з випуском армійських газет

Держкомтелерадіо допоможе волонтерам з випуском армійських газет

Укрінформ
Держкомтелерадіо готовий надати організаційно-методичну та кадрову допомогу у створенні армійської газети для конкретної військової бригади. 

Так прокоментував пілотний проект інформаційного вісника «Знамено перемоги» для бійців 72-ї ОМБ ЗСУ перший заступник голови Держкомтелерадіо Богдан Червак, повідомляє Урядовий портал.

“Газета «Знамено перемоги» випускається волонтерами за сприяння Держкомтелерадіо для дислокованих у зоні АТО бійців 72-ї окремої механізованої бригади ЗСУ. Видання виходить щотижнево форматом А3. На двох шпальтах подається хроніка подій на сході України, друкуються розповіді про солдат, сержантів та молодших офіцерів бригади”, - йдеться у повідомленні.

В газеті також публікуються дитячі листи, присвячені українським воїнам, невеликі художні твори, є рубрика гумору «Перець на передовій» тощо.

Ідею створення низової армійської преси підтримує і Міністерство оборони, зараз розглядається питання створення інформаційних вісників для інших бойових формувань.

Пілотний проект видання повністю здійснюється за рахунок волонтерів та громадськості. Ідея створення армійської газети для конкретної військової бригади належить військовому журналісту Анатолію Гаю. Він і виконує обов’язки редактора. Друкує та доставляє газету бійцям Благодійний бібліофонд Ярослава Мудрого.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-