Порошенко нагородив понад 50 спецпризначенців

Порошенко нагородив понад 50 спецпризначенців

Укрінформ
Президент Петро Порошенко з нагоди Дня Сил спеціальних операцій Збройних Сил України у п'ятницю нагородив українських воїнів-спецпризначенців високими державними нагородами.

Про це  повідомила прес-служба Глави держави.

"Нагороди вручені за особисту мужність та героїзм при виконанні бойових завдань в зоні АТО, високий професіоналізм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі", - йдеться у повідомленні.

Загалом нагороджений 51 військовослужбовець ССО ЗСУ. Серед них 9 воїнів отримали орден Богдана Хмельницького ІІІ ступеня, 20 бійців ССО відзначені орденом «За мужність» різних ступенів та 22 воїна отримали медалі «За військову службу Україні».

У привітанні з нагоди Дня Сил спеціальних операцій ЗСУ Президент зазначив, що це професійне свято започатковане як визнання вагомих заслуг підрозділів особливого призначення в боротьбі за територіальну цілісність і незалежність Української держави.

«Ваші обличчя завжди залишаються за кадром фотокореспондентів та телеоператорів, але весь Український народ знає, що в умовах військової агресії проти нашої держави ви чесно та самовіддано виконуєте поставлені завдання, постійно ризикуючи власним життям», - йдеться у привітанні Президента.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-