Поліція Києва сподівається завтра

Поліція Києва сподівається завтра "видихнути спокійно" після хресних заходів

Укрінформ
Національна поліція старалася максимально скоротити видатки на посилений режим безпеки під час заходів з нагоди Дня хрещення Русі-України.

Про це у коментарі Укрінформу у четвер заявив заступник голови Національної поліції України Олександр Фацевич.

"В принципі, Нацполіція постаралася витратити мінімальні кошти на проведення цих заходів. У нас основний кістяк задіяних правоохоронців - це підрозділи гарнізонів Києва та Київскої області, ще близько тисячі прибуло з регіонів. Тобто основні витрати - це їх проживання, харчування і транспортування", - сказав Фацевич.

Він зазначив, що заходи безпеки під час хресної ходи УПЦ Київського патріархату загалом не відрізнялися від учорашніх, коли ходу проводила УПЦ Московського патріархату, а для охорони громадського порядку також задіяно понад 4,5 тис. співробітників Нацполіції і Нацгвардії. У посиленому режимі попри завершення святкових заходів правоохоронці працюватимуть у Києві до кінця дня.

"Провокацій немає, хода пройшла дуже спокійно, організовано, тому я не думаю, що будуть якісь провокації або проблеми надалі. Але у нас додаткові сили, які прибули з регіонів, поки що на місці, тому ми ще сьогодні попрацюємо в посиленому режимі, бо ми не знаємо, що може бути, а видихнути спокійно, сподіваюсь, зможемо завтра", - зазначив Фацевич.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-