У Миколаєві заарештували перевізників на окуповані території

У Миколаєві заарештували перевізників на окуповані території

Укрінформ
У Миколаєві заарештували трьох фігурантів у справі про незаконне переправлення людей через державний кордон - організатора і двох водіїв автобусних рейсів "Одеса-Луганськ".

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Миколаївської області.

"27.07.2016 суд задовольнив погоджені з прокуратурою області клопотання слідчого та обрав запобіжні заходи групі осіб, затриманим за вчинення злочину, передбаченого ч. 3 ст.332 КК України (незаконне переправлення осіб через державний кордон України, вчинене групою осіб за попередньою змовою, з корисливих мотивів).

Зокрема суд, на підставі беззаперечних доказів, трьом фігурантам справи - організатору та двом водіям, які безпосередньо здійснювали переправлення осіб через державний кордон України, обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави у розмірі 550 тис. грн, 350 тис. грн та 50 тис. грн відповідно", - йдеться у повідомленні.

Четверту фігурантку справи, співмешканку організатора, суд відправив під домашній арешт.

У прокуратурі нагадали, що мешканець Одеси разом зі своєю співмешканкою організували перевезення пасажирів автобусами з тимчасово окупованого Луганська до Одеси та в зворотному напрямку. Об'яви про це вони розміщували в Інтернеті.

Маршрут пролягав через україно-російський кордон, зокрема, через тимчасово непідконтрольні державним органам України пункти пропуску на кордоні з Російською Федерацією.

Свою діяльність зловмисники здійснювали майже 5 місяців, їхніми послугами скористались близько двох тисяч осіб.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-