Дві частини хресної ходи правлять спільний молебень

Дві частини хресної ходи правлять спільний молебень

Фото
Укрінформ
На Європейській площі зустрілися дві колони хресних ходів зі сходу та заходу України. Хресні ходи очолюють намісники двох лавр - Святогірської з Донеччини та Почаївської з Тернопільщини.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу з місця події.

Учасники двох хресних ходів, зустрівшись на Європейській площі, з'єдналися в одну колону і рушили до Володимирської гірки, де розпочався молебень. 

Як повідомлялося, 27 липня в Києві проходять урочисті заходи, приурочені до річниці хрещення Київської Русі. В цей день до Києва прибули представники хресної ходи. У місці проведення молебню віруючих УПЦ Московського патріархату на Володимирській гірці під час проведення урочистих заходів діє особливий режим доступу - встановлено близько 20 рамок металошукачів, правоохоронці проводять на місці молебню особистий огляд сумок і рюкзаків, аби унеможливити пронесення на місце молебню зброї і вибухових речовин.

Раніше Голова Верховної Ради Андрій Парубій розповсюдив інформацію, що керівництво Російської Федерації готує провокації в українській столиці під час проведення хресної ходи.

Фото: В.Сич
Відео: К. Завада

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-