Патрульну поліцію у Києві

Патрульну поліцію у Києві "замінував" раніше судимий

Укрінформ
Поліція затримала псевдомінера, який повідомив про "замінування" будівлі Управління патрульної поліції на вулиці Народного ополчення у  Києві.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Києва.

"Вчора ввечері невідомий зателефонував на спеціальну лінію 102 та повідомив, що адміністративна будівля на вулиці Народного ополчення замінована. На місце події прибула слідчо-оперативна група Солом'янського управління поліції та фахівці вибухотехнічної служби. Правоохоронці здійснили ретельну перевірку вказаної адмінбудівлі та прилеглої до неї території. Під час огляду вибухонебезпечних пристроїв не виявили, було евакуйовано 200 чоловік", - йдеться у повідомленні.

Після проведення оперативно-розшукових заходів оперативники Деснянського управління поліції столиці встановили та затримали телефонного «жартівника».

Ним виявився 35-річний мешканець Одеської області. Чоловік вже мав проблеми із законом, був неодноразово судимий за майнові злочини.

Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань, розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян) Кримінального кодексу України. Зловмисник затриманий в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-