Через

Через "московську ходу" перекриють центр Києва

Укрінформ
У зв'язку з прибуттям Хресної ходи УПЦ МП до Києва буде перекритий центр міста.

Про це в понеділок на брифінгу заявив начальник Головного управління СБУ в Києві та Київській області Степан Грищук, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"27 числа із самого ранку, десь із 6:00 віряни з Хресної ходи зі східного і західного напрямків зустрінуться на Європейській площі в місті Києві... Режим охорони буде надзвичайно посилений", - сказав Грищук.

За його словами, будуть перекриті під'їзди до Європейської площі, за маршрутом руху ходи будуть перекриті вулиці. Він також наголосив, що КМДА доведе до відома через ЗМІ  інформацію про місце паркування автотранспорту, автобусів.

Він також поінформував, що очікується прибуття великої кількості вірян до Києва на автобусах, власним транспортом, мікроавтобусами, залізницею.

"Відповідно, за маршрутом руху і масового скупчення людей будуть стояти оперативні наряди за участю працівників Нацполіції, Нацгвардії, Державної служби з надзвичайних ситуацій, СБУ", - сказав Грищук.

Крім того, він додав, що до участі у нарядах також запрошені представники громадських рухів і добровольчих батальйонів "для того, щоб разом вчасно виявляти провокаторів або недопустити настання надзвичайних подій і тяжких наслідків".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-