Поліція розшукує зловмисника, який напав на жінку-кіоскера в центрі Києва

Поліція розшукує зловмисника, який напав на жінку-кіоскера в центрі Києва

Укрінформ
У Печерському районі столиці невідомий напав на 51-річну жінку - продавця в кіоску тютюнових виробів та викрав усю виручку. Розпочато кримінальне провадження.

Про це повідомляє ГУ НП у Києві.

"На місці події правоохоронці з'ясували: близько п'ятої години ранку потерпіла знаходилась на своєму робочому місці – у кіоску з продажу тютюнових виробів. У якусь мить продавець почула запах спирту та побачила, як невідомий обливає підлогу кіоску рідиною, кидає пластикову пляшку та тікає.

Жінка схопила вогнегасник та вибігла з приміщення – до сусіднього кіоску з продажу квітів, де працювала її знайома. Жінки разом обійшли навколо кіосків та, не побачивши нікого підозрілого, розійшлись по робочих місцях.

Продавець тютюнового кіоску залишила двері відкритими, зачинивши на защібку лише грати. Через деякий час жінка продала клієнту цигарки та присіла на стілець перепочити. У цей час невідомий вдарив жінку по голові і вона втратила свідомість. Отямившись, 51-річна продавчиня побачила, що з касового апарату зникла уся виручка", - розповіли в поліції.

Поліцію викликала потерпіла разом зі знайомою з квіткового кіоска.

Як зазначили в поліції, розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-