Вбивство Шеремета організувала група злочинців - Луценко

Вбивство Шеремета організувала група злочинців - Луценко

Укрінформ
У вбивстві журналіста Павла Шеремета задіяна група людей.

Про це заявив Генеральний прокурор України Юрій Луценко під час робочої поїздки до Закарпаття, передає кореспондент Укрінформу.

«Вбивця був не один. Це група, і частина цієї групи ми вже бачимо на відео. Зараз робиться все, щоб отримати експертний висновок за типом вибухівки, а також ряд інших дій щодо осіб, які були в місці закладки вибухівки», - сказав Луценко.

Він додав, що у слідства є також інші новини.

«Але я не буду оприлюднювати їх на прес-конференції. Я просив би всіх також від цього утриматися», - сказав він, пояснивши, що розголошення може зашкодити слідству.

Як вже повідомлялося, в мережі з'явилося відео установки вибухівки на автомобіль, у якому загинув Шеремет. На кадрах, знятих в ніч на 20 липня різними камерами зовнішнього спостереження біля будинку, де проживав Шеремет, видно, що біля машини крутилися дві людини-чоловік і жінка. Також зафіксовано момент установки вибухівки під машину, її встановила жінка.

Як повідомляв Укрінформ, Шеремет загинув вранці 20 липня в результаті вибуху автомобіля, в якому їхав на роботу. На даний момент слідство розглядає шість версій вбивства: професійна діяльність, особисті мотиви, російський слід (дестабілізація ситуації в Україні), замах на Олену Притулу, в автомобілі якій їхав журналіст. Ще дві версії правоохоронні органи поки не озвучують.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-