Власник фармацевтичних компаній погорів на хабарі слідчому

Власник фармацевтичних компаній погорів на хабарі слідчому

Укрінформ
На Кіровоградщині прокуратурою за пропозицію хабара слідчому у розмірі 35 тисяч доларів США за закриття резонансного кримінального провадження затримано власника групи компаній-виробників медикаментів та його адвоката.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Кіровоградської області.

«Прокуратурою Кіровоградщини разом із СБУ в області та за взаємодії з Управлінням внутрішньої безпеки та захисту працівників прокуратури ГПУ за фактом пропозиції неправомірної вигоди у розмірі 35 тис. доларів США затримано двох осіб. Кошти слідчому пропонували власник групи компаній-виробників медикаментів та його адвокат за закриття резонансного кримінального провадження, пов'язаного з незаконною реалізацією медичних препаратів на території декількох областей. Вказаних осіб викрито та затримано під час передачі першої частини коштів адвокатом та бізнесменом старшому слідчому слідчого відділу прокуратури області», - йдеться у повідомленні.

Наразі вирішується питання про повідомлення їм про підозру за ч.3 ст.369 КК України (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі).

Довідково: за скоєне затриманим загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк від 4 до 8 років з конфіскацією майна.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-