На вимаганні спіймали активістів громадської організації

На вимаганні спіймали активістів громадської організації

Відео
Укрінформ
Працівники поліції взяли «на гарячому» керівників однієї з громадських організацій Ужгорода, які заявляли, що стежать за дотриманням Правил дорожнього руху.

Як повідомляє прес-служба поліції Закарпатської області, за не викладення в Інтернет компромату на інспекторів однієї з державних служб "контролери доріг" вимагали 100 тисяч гривень.

"До закарпатської поліції звернувся місцевий держслужбовець, який займає високу посаду в області, та повідомив, що громадські активісти зняли про нього, а також його підлеглих відео, і за не викладення його в Інтернет на свою офіційну сторінку  хотіли 100 тисяч гривень, або 4 тисячі доларів", - зазначається в повідомленні.

Правоохоронці з’ясували, що спочатку двоє членів скандально відомої в Ужгороді громадської організації вимагали від чиновника 100 тисяч гривень готівкою, але змогли домовитися лише про суму в три рази меншу – 1,5 тисячі доларів, або майже 40 тисяч гривень. Передача суми відбулася  20 липня біля кладовища в селі Барвінок Ужгородського району.

Як повідомили в поліції, на зустріч прийшли двоє чоловіків із громадської організації зі спеціально заготовленими табличками, які моделювали можливі напрямки розмови, необхідні для передачі готівки. Так зробили для того, щоб їх розмову не можна було записати на електронні носії. У момент передання грошей «активістів» затримали закарпатські полісмени.

Компрометуючі відео, ноутбук, імовірні носії та прилад для прихованої відеозйомки вилучено. За процесуальним керівництвом прокуратури в Закарпатській області вказаних осіб затримано в порядку статті 208 КПК України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-