В аеропорту Київ на хабарі

В аеропорту Київ на хабарі "погорів" чин із митниці

Фото
Укрінформ
Військовою прокуратурою затримано начальника відділу митного поста «Аеропорт «Київ» при одержанні хабара за створення умов для переміщення підакцизного товару через державний кордон України поза митним контролем.

Про це повідомляє прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України 

«Військовою прокуратурою Дарницького гарнізону Центрального регіону України спільно з співробітниками Головного управління контррозвідувального захисту інтересів держави в сфері економічної безпеки Служби Безпеки Українизатримано безпосередньо після одержання неправомірної вигоди в розмірі 3 тисячі доларів США начальника відділу митного поста «Аеропорт «Київ» (Жуляни). Вказані кошти начальник відділу вимагав та отримав від громадянина за створення умов для переміщення підакцизного товару через державний кордон України поза митним контролем», - йдеться у повідомленні.

Готується повідомлення про підозру за ч. 2 ст. 368 КК України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання службовою особою неправомірної вигоди) та клопотання про обрання запобіжного заходу в виді тримання під вартою та відсторонення від посади. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-