Суд на беркутівцями: експертів заслухають 26 липня

Суд на беркутівцями: експертів заслухають 26 липня

Укрінформ
Святошинський районний суд міста Києва оголосив перерву до 26 липня в розгляді кримінального провадження стосовно п'яти колишніх бійців спецпідрозділу "Беркут", підозрюваних у масових вбивствах активістів Майдану 20 лютого 2014 року. На наступному засіданні планується допитати судових експертів медиків та балістів, які робили експертизи в даному кримінальному провадженні.

Про це під час судового засідання у четвер заявив головуючий в колегії суддя Сергій Дячук, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Сьогоднішнє судове засідання оголошується завершеним. Суд оголошує перерву до 11:30 26 липня 2016 року", - сказав він.

Під час судового засідання у четвер, суд дослідив результати судово-медичних експертиз тіл загиблих майданівців Ігоря Костенка, Йосипа Шилінга та Романа Гурика. Крім того в судовому засіданні були переглянуті відеодокази з місця їх смерті.

На судовому засіданні 26 липня планується допитати вісьмох судово-медичних експертів, клопотання щодо допиту яких ще 19 липня вносила прокуратура, а також чотирьох експертів балістів, про яких 21 липня клопотали адвокати підозрюваних.

Водночас, суддя Дячук повідомив всі сторони провадження, що у вівторок 26 липня всі експерти допитуватимуться одночасно.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-