Тандіт розповів про 4 версії вбивства Шеремета

Тандіт розповів про 4 версії вбивства Шеремета

Укрінформ
МВС та Генеральна прокуратура за фактом вбивства відкрили кримінальне провадження. Розглядаються 4 основні версії.

Про це повідомив радник голови СБУ Юрій Тандіт на своїй сторінці в Facebook

"Для нас розкриття цього злочину є принциповим. МВС і Генеральна прокуратура за фактом вбивства відкрили кримінальне провадження. Розглядаються 4 основні версії", - пише він.

Зокрема, розглядаються версії:

- професійна діяльність;

- неприязнь у відносинах або особисті мотиви;

- російський слід (дестабілізація ситуації);

- замах на Олену Притулу.

Як повідомляє Тандіт, згідно з попередніми даними, використовувався вибуховий пристрій з дистанційним керуванням, який був прикріплений під водійське сидіння.

"Кому вигідне це вбивство? Кому вигідно саме зараз це робити - вчиняти цинічне вбивство?... коли ситуація на лінії зіткнення стабілізувалася і тактика противника змінюється. Коли ворог зрозумів, що у "відкриту" - силовим способом нас, Україну, не здолати!", - ставить питання Тандіт. 

Він нагадав, що Президент Порошенко доручив голові СБУ створити групу, в яку виділити найкращих фахівців для скоординованих слідчих дій.

"Важливо дати можливість силовикам розкрити цей злочин. Прошу псевдоправдолюбів не використовувати цю трагедію у своїх корисливих цілях! У розслідуванні вбивства Павла не має бути емоцій. Не можна піаритися на смерті людини! Ми зробимо все, щоб злочинці, а найголовніше замовники, були знайдені!", - наголосив радник голови СБУ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-