Герої не вмирають: друзі та колеги Павла Шеремета зібрались на Майдані

Герої не вмирають: друзі та колеги Павла Шеремета зібрались на Майдані

Укрінформ
На центральній площі Києва пройшла акція пам'яті загиблого сьогодні вранці журналіста Павла Шеремета. Акція почалася з хвилини мовчання.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу з місця події.

Організатор акції, активістка з Білорусі, яка мешкає в Києві, представниця Крим-SOS Євгенія Андріюк повідомила, що акцію пам'яті друзі та колеги Шеремета запланували провести ще вранці, після того як дізналися про трагічну подію.

"Сьогодні вранці було спонтанне бажання кількох людей, які знають його, просто зібратися і прийти на Майдан. За останні роки для нас Майдан став тим місцем, куди можна прийти і висловити скорботу", - сказала вона, уточнивши, що акція проходитиме і завтра на вулиці Суворова.

"Сьогодні цілий день і завтра цілий день проходитимуть скорботні заходи в MediaHub на Суворова. Люди можуть туди приходити", - додала Андріюк.

Серед присутніх журналіст Андрій Куликов, голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров та інші відомі громадські діячі і журналісти.

Після скорботних і пам'ятних висловлювань на Майдані пролунало: "Герої не вмирають" в пам'ять про загиблого журналіста.

Як повідомляв Укрінформ, у середу вранці в центрі Києва вибухнув автомобіль, унаслідок вибуху загинув відомий журналіст Павло Шеремет. Машина вибухнула на розі вулиць Богдана Хмельницького та Івана Франка.

Автомобіль, в якому їхав Шеремет, належав керівнику "Української правди" Олені Притулі, але її в ту мить в автомобілі не було.

Фото: Чесно

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-