Українських гостей Днів молоді у Польщі прикордонники пускатимуть окремою смугою

Українських гостей Днів молоді у Польщі прикордонники пускатимуть окремою смугою

Укрінформ
На кордоні створені окремі смуги руху для автомобілів та автобусів, які прямуватимуть на Світові дні молоді в Польщу.

Про це повідомляє прес-служба Держприкордонслужби.

«У період з 26 по 31 липня в польському місті Краків пройдуть Світові дні молоді, під час яких відбуватимуться заходи духовного і культурного характеру. Прогнозується, що участь в них також візьме і чимала кількість громадян України та іноземців, які прямуватимуть через українсько-польський кордон. З метою покращення умов обслуговування громадян при перетині кордону України з Польщею на період проведення Світових днів молоді в автомобільних пунктах пропуску створені окремі смуги руху для автомобілів та автобусів, які будуть прямувати на цей захід», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що учасники заходу в пріоритетному порядку, в тому числі за необхідності і біля трапу літака, оформлятимуться в аеропорту «Львів».

Водночас прикордонники закликають з метою швидкої ідентифікації для пріоритетного пропуску подорожуючих на Світові дні молоді транспортні засоби позначити відповідними символами заходу.

У ДПСУ зазначили, що у вівторок співробітники Держприкордонслужби вже оформили 560 учасників Світових днів молоді. Вони прослідували через пункти пропуску «Рава-Руська» та «Шегині». Переважна більшість паломників є громадянами України, однак серед них також були і громадяни Польщі, Канади, Хорватії, Франції.

Як повідомляв Укрінформ, церемонія відкриття святкування Світового дня молоді у Кракові відбудеться у вівторок 26 липня у місті Блоні. Прибуття Папи Римського Франциска в міжнародний аеропорт ім. Йоана Павла II Краків-Баліце заплановане на середу 27 липня на 16:00. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-