За повернення живим викраденого чиновника УЗ обіцяють $100 тисяч

За повернення живим викраденого чиновника УЗ обіцяють $100 тисяч

Укрінформ
Поліція розглядає низку можливих версій викрадення начальника департаменту енергопостачання "Укрзалізниці" Валерія Людмирського, в тому числі і ту, яка стосується його професійної діяльності. Родичі ж викраденого обіцяють за його повернення живим винагороду у 100 тис. дол.

Про це повідомляє Департамент комунікації Національної поліції України.

"Розглядається низка можливих версій скоєння цього злочину, зокрема і та, що стосується професійної діяльності викраденого громадянина", - йдеться у повідомленні.

Поліція просить очевидців або свідків відгукнутися і повідомити відому їм інформацію за телефоном 102.

У поліції нагадали, що викрадення Людмирського сталося увечері 18 липня в одному з дворів будинків на вулиці Кудряшова у Солом'янському районі Києва. До поліції надійшла інформація, що у дворі багатоповерхівки чути постріли, і двоє невідомих осіб у масках насильно посадили чоловіка в автомобіль, а потім зникли.

За вказаною адресою негайно виїхали наряди патрульної поліції та слідчо-оперативна група Солом'янського і Головного управлінь столичної поліції. Правоохоронці знайшли на місці пригоди мертву собаку та 5 гільз калібром 5,45 мм.

Поліцейські опитали ймовірних свідків та очевидців цього правопорушення, аби встановити всі обставини скоєного. Відомості про подію зареєстрували в Журналі заяв та повідомлень.

Слідчим відділом Солом’янського управління поліції Києва інформацію за цим фактом було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань з попередньою кваліфікацією ч. 2 ст. 146 (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини) Кримінального кодексу України.

Досудове розслідування у справі триває.

Водночас на сайті Центру досліджень енергетики родичі Людмирського пропонують винагороду у розмірі 100 тисяч доларів за його повернення живим.

"Ми звертаємося до всіх, хто може допомогти повернути Валерія Людмирського. Друзі та рідні готові виплатити винагороду у розмірі 100 тисяч доларів за повернення Валерія Людмирського живим!!! Конфіденційність гарантуємо (098) 089 25 69", – сказано на сайті.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-