Поліція опитала свідків викрадення Людмирського

Поліція опитала свідків викрадення Людмирського

Укрінформ
Київська поліція встановлює обставини викрадення голови департаменту електропостачання "Укрзалізниці" Валерія Людмирського.

Як повідомили в прес-службі столичної поліції, ввечері в одному з будинків на вулиці Кудряшова у Солом'янському районі невідомі у масках кількома пострілами застрелили собаку, яку вигулював хазяїн, після чого під примусом заштовхали чоловіка в автомобіль та поїхали з місця пригоди у невідомому напрямку.

"О 21:28 до київських правоохоронців надійшло повідомлення, що у внутрішньому дворі багатоповерхівки на вулиці Кудряшова чути постріли. Окрім цього, зі слів заявника поліцейські також дізналися, що двоє невідомих осіб у масках насильно посадили чоловіка в автомобіль, а потім зникли", - йдеться у повідомленні.

За вказаною адресою негайно виїхали наряди патрульної поліції та слідчо-оперативна група Солом'янського і Головного управлінь столичної поліції. По прибуттю, правоохоронці виявили на місці пригоди тіло мертвої собаки та 5 гільз калібром 5,45 мм.

Поліцейські опитали ймовірних свідків та очевидців цього правопорушення, аби встановити всі обставини скоєного.

Інформацію за даним фактом внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань з попередньою кваліфікацією ч. 2 ст. 146 Кримінального кодексу України (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини).

Нагадаємо, Людмирського викрали ввечері 18 липня біля його будинку, коли він вигулював собаку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-