Богомолець про можливе призначення Уляни Супрун: Це - серйозне професійне посилення

Богомолець про можливе призначення Уляни Супрун: Це - серйозне професійне посилення

Укрінформ
Голова Комітету Верховної Ради України з питань охорони здоров'я Ольга Богомолець вважає Уляну Супрун одним з найкращих кандидатів на посаду заступника міністра охорони здоров'я, який посилить команду міністерства.

Про це вона сказала у розмові з кореспондентом Укрінформу, коментуючи пропозицію Президента обійняти посаду заступника міністра охорони здоров'я України лікареві-волонтеру Уляні Супрун.

"Я вважаю, що це один із найкращих кандидатів, вона б могла посилити команду міністерства, яке кульгає на всі чотири ноги. Це не волонтерський десант, це серйозне професійне посилення, бо вона є професіонал, який має досвід роботи лікарем у США", - сказала вона

Богомолець зауважила, що пропонувала кандидатуру Супрун на посаду заступника ще в каденції Квіташвілі, і потім, після змін. "Я розмовляла з пані Уляною півроку тому, і вона була попередньо  готова до посади, однак, хотіла розуміти чіткий перелік своїх прав і обов'язків".

Богомолець припустила: те, що Президент особисто запропонував Супрун стати заступником міністра свідчить, що  Супрун вже прийняла рішення. "Я рада майбутньому призначенню. Не скажу, що наші погляди у всьому сходяться, але ми вміємо чути і слухати", - додала голова комітету ВР.

Як повідомлялося, 12 липня  Президент України Петро Порошенко запропонував обійняти посаду заступника міністра охорони здоров'я України Уляні Супрун, лікареві, волонтерові й директорові гуманітарних ініціатив Світового конгресу українців.

Порошенко під час зустрічі із Супрун сказав, що вже звернувся до уряду з проханням призначити її на цю посаду. Засновники волонтерського проекту «Захист патріотів» Уляна і Марко Супрун переїхали в Україну через тиждень після початку Революції гідності. Уляна, лікар за фахом, стала волонтером Медичної служби й була на Майдані в найгарячіші моменти. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-