У справі про вбивство Нємцова призначили попередні слухання

У справі про вбивство Нємцова призначили попередні слухання

Укрінформ
Процес у кримінальній справі про вбивство російського опозиційного політика Бориса Нємцова розпочнеться в Московському окружному військовому суді 25 липня.

Про це повідомляє РІА "Новости" із посиланням на прес-секретаря суду Ірину Жирнову.

"Цього дня (25 липня. - Ред.) в суді пройдуть попередні слухання. Згідно із законодавством засідання проходитиме в закритому режимі", - сказала Жирнова.

Як очікується, на першому засіданні обвинувачені підтвердять свій намір просити про суд присяжних, після чого буде призначена дата відбору колегії.

Борис Нємцов був убитий у ніч з 27 на 28 лютого 2015 року біля Кремля.

Всього у справі про вбивство Нємцова судять п'ятьох імовірних виконавців злочину. На лаві підсудних сидітимуть брати Анзор і Шадід Губашеви, Темірлан Ескерханов, Хамзат Баха і ймовірний кілер Заур Дадаєв. За офіційною версією слідства, за вбивство Нємцова виконавці мали отримати не менше 15 млн руб. Заплатив їм ймовірний організатор злочину - Руслан Мухутдінов, який працював шофером заступника начальника батальйону «Північ» Руслана Геремєєва. Мухутдінова оголошено в розшук, його справу було виділено в окреме провадження. Геремєєва слідчі хотіли допитати, проте не змогли встановити його місцезнаходження.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-