Глава МВС обіцяє організувати цілі

Глава МВС обіцяє організувати цілі "супермаркети послуг"

Укрінформ
Нові сервісні центри МВС з часом стануть справжнім супермаркетом послуг.

Про це сказав мністр внутрішніх справ Арсен Аваков під час церемонії відкриття першого такого центру у Києві, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Коли система запрацює, то ми плануємо відкрити тут міграційну службу, щоб налагодити видачу закордонних паспортів, та інші паспортні сервіси. Це супермаркет послуг», - сказав Аваков.

Він зазначив, що завдяки міжвідомчим послугам людина може вирішити багато питань в одному місці.

«Всі наші міжвідомчі послуги колосальні. З координацією баз даних, передачею повноважень. Ми постараємося зробити так, щоб людина могла прийти і все, що вона хоче, зробити в одному місці», - наголосив глава МВС.

За його словами, на відкриття оновлених сервісних центрів не було витрачено ні копійки з бюджету: «Ми постаралися зробити так, щоб бюджет не отримав пробоїну», - заявив Аваков.

У планах МВС - ще й відкриття мобільних таких центрів. «У нас ще будуть пересувні сервісні центри. Автобуси, які зможуть приїздити в слабо доступні місця, де зможуть надати послуги. Також буде працювати інтернет та деякі послуги, які запрацюють найближчим часом» , - зауважив міністр.

За його словами, сервісні центри працюватимуть на всій території України, "і навіть в зоні АТО ці сервісні центри будуть створені за графіком". "Один із перших сервісних центрів буде відкритий у Маріуполі, а далі по всій країні", - сказав міністр.

Водночас він подякував київській владі за надання території під автомобільний майданчик.

Керівник сервісного центру МВС Влад Криклій зазначив, що ремонт допомагала робити приватна структура.

«Фактично у нас є кейс державно-приватного партнерства. Приватна структура нам допомогла зробити ремонт. Все, що ви бачите, це все зроблено не за державний кошт», - сказав Криклій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-