Нацполіцію переводять на гібридні авто

Нацполіцію переводять на гібридні авто

Укрінформ
Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив, що Національна поліція переходить на гібридні автомобілі.

Про це він написав у Фейсбуці.

"7 липня Міжвідомча робоча група МВС та Мінприроди схвалила проект із заміни автотранспортного парку поліції автомобілями з гібридною силовою установкою на базі кросовера Mitsubishi Outlander PHEV (Plug-in Hybrid Electric)", - написав Аваков.

Він уточнив, що програму схвалено протокольним рішенням Кабміну №15 від 27.05.2016 і розроблено у співпраці з державними і комерційними структурами Японії в рамках Конвенції ООН про зміну клімату (Кіотського протоколу).

"На практиці Національна поліція України отримає 651 сучасний автомобіль Mitsubishi - замість давно застарілих ВАЗ і УАЗ", - додав міністр.

За словами Авакова, автомобіль нового покоління кросовер Mitsubishi Outlander PHEV презентував у 2012 році на автосалоні в Женеві, а його гібридний варіант - у тому ж році в Парижі.

Міністр також розповів, що гібридний Outlander поєднує в собі бензиновий і два електромотори (сучасна технологія електрокара i-MiEV) із приводом на всі чотири колеса і можливістю працювати лише на електричному приводі. Зовні відрізнити від свого неелектричного прототипу гібрид мають унікальні технічні характеристики.

Фото: Арсен аваков, Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-